Søk i denne bloggen

mandag 6. april 2015

Eple og Bjørnebær Smuldrepai


Eple og Bjørnebær smuldrepai. 
( Apple & Blackberries Crumble) 


En pk frossne bjørnebær
3 faste syrlige epler
4ss smør
4 ss sukker
1ts vaniljesukker
1 ta kanel

Smelt smør og sukker til gylden karamell. Tilsett bjørnebær og skrelte og delte epler. Kok dette sammen i ca 5 min. Tilsett vanilje og kanel. Eplene skal ha tygge motstand. 




Så det ser slik ut. 

Hell bjørnebær og eplene i en ildfast form på ca 20-25 cm i dm. Lag Crumble slik; 

70 gr hvetemel
70 gr havregryn
40 gr sukker
70 gr smør
2 ts kanel

Smuldre dette sammen med hendene og dryss dette over eple/bjørnebæra. 

Slik..  Stek på 160 gr i 15 min


Serveres lun, med enten vaniljeis eller vaniljesaus! 



Lykke til! 

Klæm. Cecilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar