Søk i denne bloggen

søndag 8. september 2013

APPLE CRUMBLE MED SALT KARAMELLSAUS....

Perfekt høstkos kake. Det er jo så mye gode epler nå på denne årstiden. Har fått helt eple dilla! :)

 Kutt 4 epler i passe store biter. ( jeg brukte Discovery epler fra Telemark)
Super gode. Litt syrlige, men med det søte i kaken.... helt perfekt! :)
Dryss over 2 ss brunt sukker og 2 ts kanel. Vend eplene rundt i sukker/kanel blandingen.
 Crumble/smuldrepai
150 gr smør, kaldt i terninger
100 gr hvetemel
80 gr havregryn
50 gr brunt sukker
smuldre dette sammen
 ta smuldre blandingen over eplene.
stek 200 grader i 20 min
server med salt karamell saus
 avkjøles litt, men den bør være lunken.
 Så mye ble det igjen...... mmm...
ENJOY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar